Vilă de închiriat, 380 mp, Dorobanti

Cod ofertă : IOC231
€ 4 500

Detalii

Număr camere 8   Construit 1933
Etaje 2   Băi 4
Suprafaţa totală (mp) 450   Balcoane 2
Suprafaţa utilă (mp) 380   Acoperiş
Tip imobil Vilă      
Alte detalii telefon, parchet, internet, gresie, gaz, garaj, finalizată, faianta, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apă      

Prezentare

Inchiriere vila Dorobanti-Capitale. Va oferim o vila spre inchiriere situata pe o strada linistita in zona Dorobanti - Capitale, langa strada Paris si P-ta Victoriei, in imediata vecinatate a cladirii guvernului. Vila este construita in 1933 in stil artdeco, are D+P+1 si este renovata integral in 2013 cu materiale de cea mai buna calitate.
Suprafata construita de 435mp din care 370mp utili este compusa din 8 camere, 4 bai, 2 bucatarii, vestibul, holuri, dependinte si 2 terase.
Demisol cu intrare separata este format din o camera hobby, bucatarie echipata, 2 dormitoare, baie cu dus, spalatorie si camera tehnica.
Parterul este compus din living generos cu zona de dining, bucatarie separata complet echipata, birou/dormitor, grup sanitar cu dus si terasa.
Etajul are dormitor matrimonial cu baie proprie cu Jacuzzi si dressing, balcon, 2 dormitoare secundare si baie cu dus.
Finisajele sunt noi, casa este la prima utilizare.
Curtea este amenajata cu foisor, fantana arteziana, gratar, garaj atasat si 5 locuri de parcare (2 in curte). Terenul proprietatii este de 310mp din care 170mp curte libera. Imobilul se vinde mobilat si echipat complet.
Avand in vedere locatia de exceptie, calitatea finisajelor, spatiul si confortul oferite, aceasta oferta este una din cele mai bune optiuni rezidentiale din zona.
Chiria lunara este de 4500 euro.

Pozitionare pe harta

Contactează agentul: Forever Estate

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj
 

Cele mai noi știri imobiliare