Vilă de vânzare, 260 mp, Corbeanca

Cod ofertă : VOC1677
€ 149 000

Detalii

Număr camere 4   Construit 2009
Etaje 2   Băi 3
Suprafaţa totală (mp) 250   Balcoane 3
Suprafaţa utilă (mp) 260   Acoperiş
Tip imobil Vilă      
Alte detalii telefon, parchet, internet, gresie, gaz, finalizată, faianta, curent, centrală, CATV, apometre, apă      

Prezentare

Vanzari vile Corbeanca. Vanzare vila Corbeanca, amplasata intr-un cartier rezidential, in imediata apropiere a padurii, in zona de nord a capitalei la numai 15 km de Bucuresti.
Vila are o structura cu demisol, parter, etaj si mansarda, are o amprenta la sol de 70 mp, o suprafata totala utila de 270 mp si o curte de 250 mp. Constructia a fost edificata in 2009. Interiorul este format din living cu bucatarie open space, 3 dormitoare, fiecare cu balcon propriu, 3 bai, camera tehnica si spatiu pentru depozitare la demisol.
Structura de rezistenta este din beton, constructia este izolata termic la interior si exterior, este acoperita cu tigla metalica, tamplaria exterioara PVC cu geamuri termopan, usa metalica la intrare. Interiorul este amenajat cu gresie, faianta, parchet, scara inerioara cu mana curenta din fier forjat, usi celulare, obiecte sanitare de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaze si calorifere, exista aer conditionat si sistem de alarma cu senzori de miscare. Bucataria este mobilata si utilata. Curtea libera este dispusa in partea din spate a casei si este amenajata. Se poate face accesul in curte cu masina. Accesul in complexul rezidential se face prin porti cu bariere, prevazute cu telecomanda si interfon.

Pozitionare pe harta

Contactează agentul: Forever Estate

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj
 

Cele mai noi știri imobiliare